Architect Arnhem

Ben je zoek naar een architect in of rondom Arnhem? Een architect die jouw woning, kantoor, transformatie of nieuwbouwproject vormgeeft aan de hand van jouw eigen ideeën? Een die verder gaat dan alleen een mooi plaatje. Dat begrijpen we bij Statt.

Statt is een Arnhemse ontwerpstudio voor architectuur en ruimtelijke ontwikkeling. Wij werken aan opgaven door heel het land vanuit onze studio midden in het Arnhemse Spijkerkwartier waar we elke dag mogen werken aan supergave plannen voor onze opdrachtgevers. Voordat we daadwerkelijk ontwerpen, en het architectuur wordt, werken we graag aan het concept-, programma-, ontwikkel- en de exploitatiemodellen voor onze opdrachtgevers. Door op deze manier al vroeg betrokken te zijn bij projecten weten we verrassende en succesvolle woningen, interieurs, gebouwen en stedelijke ruimte te realiseren. Ontwerpen die passen bij wat jij of jullie voor ogen hebben.

architect

De gids in het creatieve proces

In de projecten die wij samen realiseren staan duurzaamheid in de breedste zin voorop. Voordat het tot een ontwerp komt gaat er eerst een creatief proces aan vooraf. Ieder project, hoe groot of klein het ook is, blijft uniek. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze projecten voor inspiratie uit een selectie van ons werk.

Het bouwen, verbouwen of realiseren van complexe ruimtelijke opgaven is vaak een erg spannend project. Of je nu een architect in Arnhem zoekt die jouw droomvilla kan vormgeven. Of dat je elk jaar een nieuw architecturaal project start. Wij staan klaar om jou te begeleiden in het creatieve proces van a tot z. Daarbij kun je o.a. denken aan concepting, brainstorms en exploitatiemodellen. We zijn betrokken en houden korte lijntjes. Dit avontuur moet leuk zijn en dat begrijpen wij.

Strategische begeleiding als Architect in Arnhem

Je wil jouw project gaan realiseren en daar komt nogal wat papierwerk bij kijken. Deze complexiteit kan soms overweldigend zijn. Wij zijn daarom niet alleen een architct in Arnhem die zorgt voor uitvoering, maar juist ook voor het geven van (strategisch) advies en begeleiding. We helpen je onder andere met vergunningsprocessen, bouwtechniek, transformatie en renovatie. Tenslotte kun je ook denken aan het adviseren over de aan- en verkoop van beleggingsobjecten met ontwikkelpotentieel.

Dat maakt dat Statt jouw architect in de regio Arnhem is. Benieuwd of enthousiast geworden? Stuur ons dan een berichtje!

 

Neem contact op