Van der Valk Hotel Arnhem

Het restaurant van Van der Valk Hotel Arnhem is door Statt compleet getransformeerd.

Samen met Proof of the sum, architect van Plus Ultra II, heeft Statt de interieuropgave van OnePlanet Research Center Wageningen opgepakt. Met interactieve workshops is een ontwerp-concept ontwikkeld op basis van de metafoor van de Ponte Vecchio in Florence.

OnePlanet Research Center is opgericht vanuit de samenwerking tussen de oprichters, het bedrijfsleven en de Provincie Gelderland. Zij heeft als doel hét innovatiecentrum met maatschappelijke impact te worden op gebied van nano-elektronica en digitale technologie voor voeding, landbouw en gezondheid. OnePlanet Research Center heeft, als nieuw initiatief van Imec, Wageningen University & Research (WUR), Radboud Universiteit en RadboudUMC, Plus Ultra II op de Wageningse campus als vestigingslocatie gekozen.

 

Schreeven Muziekinstrumenten is een familiebedrijf uit Nijmegen dat sinds 1933 muziekinstrumenten verkoopt en repareert vanuit de Nijmeegse binnenstad. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip met meerdere gespecialiseerde vestigingen in Nijmegen.

In 2017 werden wij gevraagd om mee te denken over de samenvoeging en verhuizing van de drie locaties tot een grote locatie in Nijmegen. Alle expertise en specialismen onder een dak. Deze verhuizing maakt het bedrijf toekomstbestendig. Omdat met een voorraad en distributie vanuit de nieuwe locatie het internet beter bediend zal worden.