Schreeven Muziekinstrumenten

Schreeven Muziekinstrumenten is een familiebedrijf uit Nijmegen dat sinds 1933 muziekinstrumenten verkoopt en repareert vanuit de Nijmeegse binnenstad. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip met meerdere gespecialiseerde vestigingen in Nijmegen.

In 2017 werden wij gevraagd om mee te denken over de samenvoeging en verhuizing van de drie locaties tot een grote locatie in Nijmegen. Alle expertise en specialismen onder een dak. Deze verhuizing maakt het bedrijf toekomstbestendig. Omdat met een voorraad en distributie vanuit de nieuwe locatie het internet beter bediend zal worden.

De 1400 m2 grote muziekwinkel heeft per instrumenten groep een aparte ruimte om ook daar de instrumenten direct uit te kunnen proberen. De houten wanden van deze ruimten zijn behalve van positieve akoestische waarde ook direct het systeem om muziekinstrumenten aan op te hangen.

M2

1400 concept store

Project Details

Opdrachtgever:
Schreeven Muziekinstrumenten
Status:
Opgeleverd 2019
Team:
Emie Kuwata, Wilmer Blokland, Bart van den Hoven
Foto's:
Ellis Regina Photography

“Statt ontwerpt en denkt mee over onze woon- en huisvestingsvraagstukken van morgen”

Volkshuisvesting Arnhem

“Statt is een studio van architecten die ontwikkelen in plaats van ontwerpen, oftewel creatieve ontwikkelaars. Bedrijven en overheden komen bij ons als ze een partner zoeken die ook ontwikkelt in plaats van alleen ontwerpt.”

Gemeente Arnhem